Close Menu
  • HABERLER
  • YENİ MODEL
  • TEST / SÜRÜŞ
  • KAMPANYA
  • MAGAZİN
  • FUAR
  • MARKALAR
    • ALFA ROMEO
    • ALPINE
    • ASTON MARTIN
    • AUDI
    • BMW
    • BENTLEY
    • BUGATTI
    • BYD
    • CHERY
    • CITROEN
    • DACIA
    • DFSK
    • DS
    • FERRARI
    • FIAT
    • FORD
    • HONDA
    • HYUNDAI
    • INFINITI
    • JAGUAR
    • JEEP
    • KIA
    • LADA
    • LAMBORGHINI
    • LAND ROVER
    • LEXUS
    • LEAPMOTOR
    • MASERATI
    • MAZDA
    • MERCEDES
    • MG
    • MINI
    • MITSUBISHI
    • NISSAN
    • OPEL
    • PEUGEOT
    • PORSCHE
    • RENAULT
    • SEAT
    • SERES
    • SKODA
    • SKYWELL
    • SMART
    • SSANGYONG
    • SUBARU
    • SUZUKI
    • TESLA
    • TOGG
    • TOYOTA
    • VOLKSWAGEN
    • VOVAH
    • VOLVO
  • OTO PAZAR
  • DAHA FAZLASI
    • VİDEO HABER
    • TEKNOLOJİ
    • MOTOSİKLET
SON EKLENENLER

Elektrikli Polo ilk çeyrekte Türkiye’de

9 Eylül 2026

Global satışlarını ikiye katladı

9 Eylül 2026

Bursalı Vivaro sahne alıyor

9 Eylül 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Elektrikli Polo ilk çeyrekte Türkiye’de
  • Global satışlarını ikiye katladı
  • Bursalı Vivaro sahne alıyor
  • Twingo’nun ucuz kardeşi geliyor
  • Cupra parlarken Seat gözden düşüyor
  • 50 bin km’de kayıp sadece yüzde 10
  • Zafer Bayramı için özel konvoy
  • Tasarımda EQ devrini kapadı
OtomobilportOtomobilport
  • HABERLER
  • YENİ MODEL
  • TEST / SÜRÜŞ
  • KAMPANYA
  • MAGAZİN
  • FUAR
  • MARKALAR
        • ALFA ROMEO
        • ALPINE
        • ASTON MARTIN
        • AUDI
        • BMW
        • BENTLEY
        • BYD
        • CITROEN
        • CHERY
        • BUGATTI
        • DACIA
        • DFSK
        • DS
        • FERRARI
        • FIAT
        • FORD
        • HONDA
        • HYUNDAI
        • INFINITI
        • JEEP
        • JAGUAR
        • KIA
        • LADA
        • LAMBORGHINI
        • LAND ROVER
        • LEAPMOTOR
        • LEXUS
        • MASERATI
        • MAZDA
        • MERCEDES
        • MG
        • MINI
        • MITSUBISHI
        • NISSAN
        • OPEL
        • PEUGEOT
        • PORSCHE
        • RENAULT
        • SEAT
        • SERES
        • SKODA
        • SKYWELL
        • SMART
        • SSANGYONG
        • TESLA
        • SUZUKI
        • SUBARU
        • TOGG
        • TOYOTA
        • VOLKSWAGEN
        • VOLVO
        • VOVAH
  • OTO PAZAR
  • DAHA FAZLASI
    • VİDEO HABER
    • TEKNOLOJİ
    • MOTOSİKLET
OtomobilportOtomobilport
Home»FUAR»Paris’te 3 dünya tanıtımı yapacak
FUAR

Paris’te 3 dünya tanıtımı yapacak

26 Eylül 2018Yorum yapılmamış
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Peugeot, bu yılki Paris Otomobil Fuarı’na üç dünya tanıtımı ile damgasını vuruyor. Fuar ziyaretçileri, Yeni Peugeot 508 SW dışında tamamen elektrikli ve otonom sürüş özelliğine sahip Peugeot e-Legend Concept otomobilini ilk kez yakından görebilecek. Teknolojik devrimlerin önemli oyuncusu Peugeot, teknolojiyi sürüş keyfinin en önemli unsurlarından biri olarak görürken, Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtımını yapacağı Plug-in Hybrid motorlar gibi çözümlerle enerji dönüşümünde de öncü bir duruş üstleniyor.

 

Yeni Peugeot 508 SW – Cüretkar ve gösterişli bir station wagon

Peugeot, Yeni Peugeot 508 modelinin station wagon gövde seçeneğini 2018 Paris Otomobil Fuarı’nın açılışına birkaç gün kala tanıtıyor. Yeni Peugeot 508 SW, D segment station wagon pazarının geleneksel kodlarını kırıyor ve “shooting brake” esintilerine sahip zarif tasarımıyla tamamen yeni bir yaklaşım getiriyor. Alçak ve dinamik tasarım çizgileriyle son derece çekici bir görünüm sergileyen Yeni Peugeot 508 SW, atletik ve şık tasarımın ardında geniş bir yaşam alanı ve erişimi kolay devasa bir bagaj kullanıma sunuyor. Markanın DNA kodlarına sadık bir yapıya sahip olan Yeni Peugeot 508 SW mükemmel direksiyon ve süspansiyon sisteminin de katkısıyla konfordan taviz vermeden gövde salınımlarını azaltan üstün sürüş dinamikleri vaat ediyor. En güncel Peugeot i-Cockpit® ile donatılan Yeni Peugeot 508 SW ; verimlilik, güvenlik ve konfor odaklı mimarisiyle benzersiz bir sürüş keyfi sunuyor.

 

PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT – #UnboringTheFuture

Peugeot, arzu nesnesi konsept otomobili e-Legend Concept ile sürüş keyfinin geleceğine heyecan verici ve yenilikçi bir vizyon sunuyor. 4,65 metre uzunluğundaki Peugeot e-Legend Concept, geçmişten gelen mirası tamamen elektrikli güç ve aktarma organları, otonom sürüş özelliği, gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ve kapsamlı kişiselleştirme çözümleri olmak üzere otomotiv dünyasındaki en ileri teknolojilerle harmanlayarak markanın DNA’sını geleceğe taşıyor. Dinamik ve atletik tasarımıyla dikkat çeken Peugeot e-Legend Concept tasarım detaylarıyla efsanevi 504 Coupe modelini yeniden yorumlarken geçmişle gelecek arasında güçlü bir bağ kuruyor. Düzgün ve pürüzsüz yüzeylerin hakim olduğu yan cephede zarif bir kıvrım ile belirginleştirilen şişkin çamurluklar dikkat çekiyor. Yüksek omuz çizgisi ve daralan yan camları sportifliği ve dinamizmi güçlendiriyor. Yol şartları ve sürücünün ruh haline bağlı olarak Peugeot e-Legend Concept ikisi otonom ve ikisi manuel olmak üzere dört farklı sürüş modu sunuyor. Sürücü ve beraberindeki yolcuyu saran 49 inç büyüklüğündeki ekran benzersiz bir görsel şölen sunarken FOCAL® imzasını taşıyan gelişmiş akustik ses sistemi konser ve sinema etkisi ile sürüş keyfini destekliyor. Kaliteli malzemelerle bezenen iç mekanda yoğun teknolojinin neden olabileceği soğukluğu kırmak için yumuşak malzemelere ağırlık veriliyor.

YENİ PEUGEOT PLUG-IN HYBRID ENGINES

Peugeot, Paris Otomobil Fuarı’nda aynı zamanda Yenişarj edilebilir hibrit motorlarını tanıtıyor. Yeni motor seçenekleri Peugeot 3008, Yeni Peugeot 508 ve Yeni Peugeot 508 SW ürün gamını tamamlıyor. HYBRID ve HYBRID4 (dört tekerlekten çekişli) olmak üzere iki yeni versiyon, Yeni Peugeot 508 ve 3008 modellerinde sonbahar 2019’da satışa sunulacak. Yüzde 100 elektrikli modun sunmuş olduğu performans, HYBRID4 (4 tekerlekten çekiş) (modunun verimliliği, SPORT sürüş modunun gücü ve HYBRID modun çok yönlülüğü ve ekonomikliği olmak üzere yeni sürüş modlarının da katkısı sayesinde Peugeot sürüş keyfi tamamen yeni bir boyut kazanıyor. Gelişmiş sistem ister şehir içi, ister şehir dışı ve hatta asfalt dışı sürüş koşullarında bile benzersiz bir kullanım özgürlüğü sunuyor. Sistem; iki tekerlekten çekiş veya dört tekerlekten çekiş, 225 HP veya 300 HP, sedan, station wagon veya SUV olmak üzere seçenek konusunda da sürücüye özgürlük sunuyor. Bu iki yeni motor, Peugeot’nun heyecan verici ve daha verimli mobilite vizyonunu gözler önüne seriyor.

TÜM PEUGEOT YENİLİKLERİ 2.000 M² ALANDA

Peugeot, ziyaretçilerini 4 – 14 Ekim 2018 tarihleri arasında Hall 1’deki (Stand C320) 2.000 m2’lik gösterişli standında ağırlayacak. Modern tasarımlı standıyla Peugeot tüm güncel yeniliklerini ve yenilikçi vizyonunu gözler önüne seriyor.

Ziyaretçileri markanın yeni yüzü olan “Aslan” karşılayacak. 12,5-metre uzunluğa ve 4,8-metre genişliğe sahip bu marka elçisi, Peugeot Design Lab tasarımcıları tarafından tasarlandı ve markanın 160 yıllık köklü geçmişini temsil ediyor.

Yeni Peugeot 508 SW, PEUGEOT e-Legend Concept ve Yeni Peugeot Plug-In Hybrid motorlar olmak üzere üç farklı dünya tanıtımı.

Konsept Peugeot Paris 2018 PEugeot yenilikleri PEUGEOT Peugeot e-Legend Concept Peugeot Paris Fuarı Peugeot Türkiye PSA
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Previous Article707 beygirlik Amerikan terminatörü
Next Article İstanbullu CEO yerini İsveçliye bırakıyor

Benzer Haberler

7 yeni model hazırlıyor

7 Ağustos 2026

Peugeot Rifter da yerli oldu

26 Temmuz 2026

Servis ve parçaya yılda 9 milyar euro

28 Haziran 2026
Leave A Reply Cancel Reply


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

SON EKLENENLER

Elektrikli Polo ilk çeyrekte Türkiye’de

9 Eylül 2026

Global satışlarını ikiye katladı

9 Eylül 2026

Bursalı Vivaro sahne alıyor

9 Eylül 2026

Twingo’nun ucuz kardeşi geliyor

8 Eylül 2026

Cupra parlarken Seat gözden düşüyor

6 Eylül 2026

50 bin km’de kayıp sadece yüzde 10

5 Eylül 2026

Zafer Bayramı için özel konvoy

5 Eylül 2026

Tasarımda EQ devrini kapadı

1 Eylül 2026

Üç tekerlekli Koreli geliyor

31 Ağustos 2026

1.000 volt teknolojisiyle rekor şarj

30 Ağustos 2026
BİLGİLER
  • Bize Ulaşın
  • Reklam
  • Gizlilik Politikası
  • Sık Kullanılanlara Ekle
SON EKLENENLER
  • Elektrikli Polo ilk çeyrekte Türkiye’de
  • Global satışlarını ikiye katladı
  • Bursalı Vivaro sahne alıyor

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.