Close Menu
  • HABERLER
  • YENİ MODEL
  • TEST / SÜRÜŞ
  • KAMPANYA
  • MAGAZİN
  • FUAR
  • MARKALAR
    • ALFA ROMEO
    • ALPINE
    • ASTON MARTIN
    • AUDI
    • BMW
    • BENTLEY
    • BUGATTI
    • BYD
    • CHERY
    • CITROEN
    • DACIA
    • DFSK
    • DS
    • FERRARI
    • FIAT
    • FORD
    • HONDA
    • HYUNDAI
    • INFINITI
    • JAGUAR
    • JEEP
    • KIA
    • LADA
    • LAMBORGHINI
    • LAND ROVER
    • LEXUS
    • LEAPMOTOR
    • MASERATI
    • MAZDA
    • MERCEDES
    • MG
    • MINI
    • MITSUBISHI
    • NISSAN
    • OPEL
    • PEUGEOT
    • PORSCHE
    • RENAULT
    • SEAT
    • SERES
    • SKODA
    • SKYWELL
    • SMART
    • SSANGYONG
    • SUBARU
    • SUZUKI
    • TESLA
    • TOGG
    • TOYOTA
    • VOLKSWAGEN
    • VOVAH
    • VOLVO
  • OTO PAZAR
  • DAHA FAZLASI
    • VİDEO HABER
    • TEKNOLOJİ
    • MOTOSİKLET
SON EKLENENLER

Satışlarını yüzde 123 artırdı

27 Ekim 2026

Çinli Freelander dünyaya yayılıyor

24 Ekim 2026

Ticariyle kafa kafaya çarpıştı

24 Ekim 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Satışlarını yüzde 123 artırdı
  • Çinli Freelander dünyaya yayılıyor
  • Ticariyle kafa kafaya çarpıştı
  • Pazar sayısını 99’a çıkartacak
  • Çarpışma testlerinde rekor kırdı
  • Filoların büyüklüğü 412 bin araca ulaştı
  • Dünyaya robot da satacak
  • Dokuz ayda 2.2 milyonu geçti
OtomobilportOtomobilport
  • HABERLER
  • YENİ MODEL
  • TEST / SÜRÜŞ
  • KAMPANYA
  • MAGAZİN
  • FUAR
  • MARKALAR
        • ALFA ROMEO
        • ALPINE
        • ASTON MARTIN
        • AUDI
        • BMW
        • BENTLEY
        • BYD
        • CITROEN
        • CHERY
        • BUGATTI
        • DACIA
        • DFSK
        • DS
        • FERRARI
        • FIAT
        • FORD
        • HONDA
        • HYUNDAI
        • INFINITI
        • JEEP
        • JAGUAR
        • KIA
        • LADA
        • LAMBORGHINI
        • LAND ROVER
        • LEAPMOTOR
        • LEXUS
        • MASERATI
        • MAZDA
        • MERCEDES
        • MG
        • MINI
        • MITSUBISHI
        • NISSAN
        • OPEL
        • PEUGEOT
        • PORSCHE
        • RENAULT
        • SEAT
        • SERES
        • SKODA
        • SKYWELL
        • SMART
        • SSANGYONG
        • TESLA
        • SUZUKI
        • SUBARU
        • TOGG
        • TOYOTA
        • VOLKSWAGEN
        • VOLVO
        • VOVAH
  • OTO PAZAR
  • DAHA FAZLASI
    • VİDEO HABER
    • TEKNOLOJİ
    • MOTOSİKLET
OtomobilportOtomobilport
Home»OTO PAZAR»İkinci elde yüksek teknoloji
OTO PAZAR

İkinci elde yüksek teknoloji

11 Şubat 2020Yorum yapılmamış
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Borusan Araç İhale, bu vizyon çerçevesinde Türkiye’nin yerli iletişim ve yaşam platformu BiP’te Borusan Borusan 7/24 Fiyat 2. El Araç Fiyatlama kanalını kullanıcıların hizmetine sundu. BiP ve Microsoft işbirliği ile geliştirilen Borusan 7/24 Fiyat 2. El Araç Fiyatlama sayesinde BiP kullanıcıları, sorguladıkları araçların gerçekleşmiş satış verilerine dayalı tahmini perakende değerine hızlı ve kolay erişebiliyor.

BİP İŞBİRLİĞİ

Tüm dünyada 43 milyon kez indirilmiş yerli ve milli iletişim ve yaşam platformu BiP, geliştirdiği yeni özellikler ve servisler ile globalde rekabet ediyor. Türkiye’nin en çok indirilen yerli iletişim uygulaması BiP, Keşfet bölümünde yer alan yüzlerce servisi ile birlikte kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Borusan Araç İhale ile yapılan bu stratejik ortaklık ile kullanıcılar, BİP üzerinden 2. el araçlarının fiyatlarını kolaylıkla öğrenebiliyorlar. BiP & Dijital İş Ortaklığı Servisleri Müdürü Fulden Altuner Türken, Borusan’la birlikte geliştirdikleri fiyatlandırma sistemine ilişkin yaptığı açıklamada “Turkcell olarak Türkiye’de dijital dönüşümün öncülüğünü yürütüyoruz” dedi.

Teknoloji altyapısı Microsoft tarafından sağlandı

Sistemin makine öğrenme altyapısında ise son yıllarda bu alana büyük yatırım yapan dünya teknoloji devi Microsoft’un ürünleri ve teknolojik altyapısı kullanıldı. Makine öğrenmesiyle ilgili tüm geliştirmeler Borusan Araç İhale uzman ekibi ve Microsoft yetkili iş ortaklarının birlikte çalışmasıyla gerçekleştirildi. Microsoft Türkiye Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Kubilay, “Microsoft olarak daha fazlasını başarmaları için bireyleri ve kurumları güçlendiren çözümler sunarak, sektörleri ve toplumları değiştirmeye devam ediyoruz. Borusan Araç İhale projesinde bulut ve makina öğrenimi teknolojilerimizle yer alarak, bize göre otomotiv sektörüne ivme kazandıracak çok değerli bir projeye katkıda bulunduk” dedi.

“2. el araç piyasasının kurumsallaşmasına katkı vermeye devam edeceğiz”

Konuyla ilgili Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu şunları

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu

“2. el araç alımı veya satımı planlayan sürücüler artık daha uçtan uca bir deneyim istiyorlar. Bu süreç içerisinde fotoğraf ile görüntüleme, hızlıca ve güvenle alma ve satma, daha hızlı ve özel teslim ve test deneyimleri arıyorlar. En önemli beklentilerden biri de doğru fiyatlama. Halen bu süreç, fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yürümekle birlikte müşteri deneyiminde dijital kanalların payı giderek artıyor. Bu bakımdan dijitalleşme ve makine öğrenmesi alanlarına yaptığımız yatırımlara çok önem veriyoruz. Microsoft’un bize verdiği destek, makine öğrenmesi projemizin hem çok doğru bir karar ve yatırım olduğunu hem de dijitalleşme yönünde doğru yolda ilerlediğimizi kanıtlıyor. Tüm dünyada 43 Milyon kez indirilmiş, Türkiye’nin yerli ve milli iletişim platformu BiP kullanıcılarına bu hizmeti sunmak ve onlara erişebilir olmak bizim için önemli. Zira 2019 yılının 4.çeyreğinde artık şahıs araçlarının satışını da fiziki ve online satış kanallarımızda gerçekleştirmeye başladık. Önümüzdeki dönemlerde BiP Keşfet bölümünde yer alan Borusan 7/24 Fiyat 2 El Araç Fiyatlama servisimizi açık artırma ihale platformlarımızla da entegre hale getirerek geliştireceğiz. Türkiye genelinde 9 bine yakın kurumsal üyesi olan bir firma olarak Borusan Araç İhale; hem kurumsal hem de bireysel müşterileri iyi tanıyor. Onlara özel, değer yaratan, yenilikçi çözümler sunarak büyümeye, ülkemizde 2. el araç piyasasının gelişmesine ve kurumsallaşmasına katkı vermeye devam edeceğiz.”

İkinci el araç pazarı büyüyor, tüketici davranışları değişiyor

Tüm dünyada ve Türkiye’de 2. el araç pazarı sıfır araç pazarından daha hızlı büyüyor. 2019 yıl sonu itibarı ile 2. el araç satışları ise devir tescil işlemi bazında 7 milyon, sıfır araç satışları ise yaklaşık 480 bin adet civarında gerçekleşti. 2. el araç arayanlar, sıfır araç arayanlara göre internette %40 daha fazla vakit geçiriyorlar; daha çok araştırıyor ve daha çok bilgi sahibi oluyorlar. Müşteri bilgi ve bilinç düzeyi arttıkça klasik kanallardan satış da eskisi kadar kolay olmuyor. Bu müşteri segmentini memnun etmek ve bu sektörde fiyat belirlemek çok daha dikkatli ve hassas bir çalışmayı gerektiriyor. Bu noktada Borusan Araç İhale, güçlü işbirlikleri sayesinde; güvenilir kanallar arayan müşterilerin güvenli bir çözüm noktası oluyor.

 

BiP ve Microsoft Borusan Borusan Araç ihale Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu Microsoft Türkiye Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Kubilay Turkcell BOrusan araç ilahe
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Previous ArticleAstra HB 170 bin TL’ye bayilerde
Next Article Kurumsal iletişimde devir teslim

Benzer Haberler

Rekor beklerken düşüş geldi

2 Temmuz 2026

Oto satışlarına bayram freni

2 Haziran 2026

Sattığı her 5 araçtan biri elektrikli oldu

11 Ocak 2026
Leave A Reply Cancel Reply


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

SON EKLENENLER

Satışlarını yüzde 123 artırdı

27 Ekim 2026

Çinli Freelander dünyaya yayılıyor

24 Ekim 2026

Ticariyle kafa kafaya çarpıştı

24 Ekim 2026

Pazar sayısını 99’a çıkartacak

24 Ekim 2026

Çarpışma testlerinde rekor kırdı

23 Ekim 2026

Filoların büyüklüğü 412 bin araca ulaştı

23 Ekim 2026

Dünyaya robot da satacak

21 Ekim 2026

Dokuz ayda 2.2 milyonu geçti

20 Ekim 2026

18 Ekim 2026

Chery aileleri Çin’de buluşturuyor

17 Ekim 2026
BİLGİLER
  • Bize Ulaşın
  • Reklam
  • Gizlilik Politikası
  • Sık Kullanılanlara Ekle
SON EKLENENLER
  • Satışlarını yüzde 123 artırdı
  • Çinli Freelander dünyaya yayılıyor
  • Ticariyle kafa kafaya çarpıştı

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.