Close Menu
  • HABERLER
  • YENİ MODEL
  • TEST / SÜRÜŞ
  • KAMPANYA
  • MAGAZİN
  • FUAR
  • MARKALAR
    • ALFA ROMEO
    • ALPINE
    • ASTON MARTIN
    • AUDI
    • BMW
    • BENTLEY
    • BUGATTI
    • BYD
    • CHERY
    • CITROEN
    • DACIA
    • DFSK
    • DS
    • FERRARI
    • FIAT
    • FORD
    • HONDA
    • HYUNDAI
    • INFINITI
    • JAGUAR
    • JEEP
    • KIA
    • LADA
    • LAMBORGHINI
    • LAND ROVER
    • LEXUS
    • LEAPMOTOR
    • MASERATI
    • MAZDA
    • MERCEDES
    • MG
    • MINI
    • MITSUBISHI
    • NISSAN
    • OPEL
    • PEUGEOT
    • PORSCHE
    • RENAULT
    • SEAT
    • SERES
    • SKODA
    • SKYWELL
    • SMART
    • SSANGYONG
    • SUBARU
    • SUZUKI
    • TESLA
    • TOGG
    • TOYOTA
    • VOLKSWAGEN
    • VOVAH
    • VOLVO
  • OTO PAZAR
  • DAHA FAZLASI
    • VİDEO HABER
    • TEKNOLOJİ
    • MOTOSİKLET
SON EKLENENLER

Soket sayısı 45 bin adedi aştı

22 Temmuz 2026

Avusturya’dan da çekiliyor

21 Temmuz 2026

2 yılda 40 yeni model tanıtacak

20 Temmuz 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Soket sayısı 45 bin adedi aştı
  • Avusturya’dan da çekiliyor
  • 2 yılda 40 yeni model tanıtacak
  • 6 ayda bin araca şarj desteği
  • En hızlı Fabia satışta
  • Çok iddialı geliyor
  • Bize gelirse sıra yazar
  • Macaristan Almanya’yı bile solladı
OtomobilportOtomobilport
  • HABERLER
  • YENİ MODEL
  • TEST / SÜRÜŞ
  • KAMPANYA
  • MAGAZİN
  • FUAR
  • MARKALAR
        • ALFA ROMEO
        • ALPINE
        • ASTON MARTIN
        • AUDI
        • BMW
        • BENTLEY
        • BYD
        • CITROEN
        • CHERY
        • BUGATTI
        • DACIA
        • DFSK
        • DS
        • FERRARI
        • FIAT
        • FORD
        • HONDA
        • HYUNDAI
        • INFINITI
        • JEEP
        • JAGUAR
        • KIA
        • LADA
        • LAMBORGHINI
        • LAND ROVER
        • LEAPMOTOR
        • LEXUS
        • MASERATI
        • MAZDA
        • MERCEDES
        • MG
        • MINI
        • MITSUBISHI
        • NISSAN
        • OPEL
        • PEUGEOT
        • PORSCHE
        • RENAULT
        • SEAT
        • SERES
        • SKODA
        • SKYWELL
        • SMART
        • SSANGYONG
        • TESLA
        • SUZUKI
        • SUBARU
        • TOGG
        • TOYOTA
        • VOLKSWAGEN
        • VOLVO
        • VOVAH
  • OTO PAZAR
  • DAHA FAZLASI
    • VİDEO HABER
    • TEKNOLOJİ
    • MOTOSİKLET
OtomobilportOtomobilport
Home»HABERLER»Ekonominin kalbi Garenta ile atıyor
HABERLER

Ekonominin kalbi Garenta ile atıyor

24 Mart 2016Yorum yapılmamış
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Çelik Motor’un bünyesinde faaliyetlerini sürdüren araç kiralama markası Garenta, dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacılarla iş dünyasının nabzını tutan Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne ana sponsorluk desteği veriyor. Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne 2012 yılından bu yana ana sponsor olan Çelik Motor, bu kez Garenta markası ile etkinliğe destek veriyor. Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması olarak nitelendirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi 25-26 Mart’ta gerçekleşecek.

Otomobilport.com.tr.Garenta_markalar
Düzenlendiği ilk yıl olan 2012’den beri Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne ana sponsorluk desteği veren Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor, 2016’da araç kiralama markası Garenta ile desteğini sürdürüyor. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından 25-26 Mart’ta Grand Yazıcı Otel’de düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi, ekonomi dünyasının nabzını tutacak. Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması olarak nitelendirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Garenta’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Bora Koçak
Bora Koçak

Türkiye’den doğan uluslararası marka olcak

Çelik Motor’un araç kiralama markası Garenta’nın ana sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması olan Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne destek vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Araç kiralama sektörünün çift haneli büyüyerek toplamda 300 bin adetlik bir büyümeye ulaştığını belirten Koçak, “Bu yıl Çelik Motor bünyesindeki tüm kiralama operasyonunu Garenta çatı markasında birleştirdik. Garenta olarak 30 bin adetlik bir araç parkını yönetiyoruz. 2010 yılından bu yana 6 yılda 6 kat büyüdük. Garenta’yı Türkiye’den doğmuş uluslararası bir marka haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, “2015 yılında Türkiye de satılan binek otomobillerin yaklaşık yüzde 20’sine denk gelen 130 bin adet otomobil, kiralama şirketleri tarafından satın alındı. Dolayısıyla kiralama sektörü, genel otomotiv pazarında büyük bir alıcı konumunda yer alıyor. Garenta’nın 2010 yılından bugüne 6 yılda 6 kat büyüyerek, sektörün en büyük üç oyuncusundan birisi haline geldiğini vurgulayan Bora Koçak, sektör liderliğine koştuklarını, Garenta’yı Türkiye’den doğmuş uluslararası bir marka haline getirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

SEKTÖRDE LİDER

Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, etkinliğe verdikleri destekle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Uludağ Ekonomi Zirvesi gibi ekonominin gündemini belirleyen önemli bir etkinliğe ana sponsor olmanın gururunu yaşıyoruz. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin yarattığı değerler, bize daha yenilikçi hizmetler sunmak için ilham veriyor. Garenta markamız ile biz de sektörde lider olma yolunda hızla ilerliyoruz. 2015’te yüzde 67 oranında büyüdük. Şu an sektörün en büyük üç markasından biriyiz. 2016’da da zirve yolculuğumuza devam edeceğiz.” Çelik Motor Kiralama Grup Direktörü Anıl Karaca ise şunları söyledi: “Garenta olarak Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, yenilenen yüzümüzle yer alacağız. 2016’nın başında tüm kiralama operasyonumuzu “Garenta” çatı markası altında birleştirdik. Bu birleşim kapsamında Çelik Motor Filo markası yenilenmiş oldu. Yeni dönemde müşterilerimiz uzun dönem araç kiralamada “GarentaPRO”, kısa dönem kiralamada ise “GarentaDAY” markalarından hizmet alıyor olacak.”

Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel’de dünyadan ve Türkiye’den değerli konuşmacıları ve iş insanlarını ağırlayacak. Devlet protokolü başta olmak üzere sanayiden perakendeye, teknolojiden bankacılığa, havacılıktan e-ticarete kadar farklı sektörlerden ekonomiye yön veren ünlü isimler katılımcılarla buluşacak.

 

"GarentaPRO Bora Koçak Capital ve Ekonomist Çelik Motor Çelik Motor filo kiralama Garenta GarentaDAY Grand Yazıcı Otel KIA Uludağ Ekonomi Zirvesi
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Previous ArticleEn havalı Audi sahne alıyor
Next Article Akıllı anahtarın çakması orijinalinden pahalı

Benzer Haberler

Avusturya’dan da çekiliyor

21 Temmuz 2026

2 yılda 40 yeni model tanıtacak

20 Temmuz 2026

En hızlı Fabia satışta

17 Temmuz 2026
Leave A Reply Cancel Reply


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.

SON EKLENENLER

Soket sayısı 45 bin adedi aştı

22 Temmuz 2026

Avusturya’dan da çekiliyor

21 Temmuz 2026

2 yılda 40 yeni model tanıtacak

20 Temmuz 2026

6 ayda bin araca şarj desteği

19 Temmuz 2026

En hızlı Fabia satışta

17 Temmuz 2026

Çok iddialı geliyor

16 Temmuz 2026

Bize gelirse sıra yazar

15 Temmuz 2026

Macaristan Almanya’yı bile solladı

14 Temmuz 2026

Çin işi Beetle yenileniyor

14 Temmuz 2026

Defender rakibi Avrupa’ya geliyor

13 Temmuz 2026
BİLGİLER
  • Bize Ulaşın
  • Reklam
  • Gizlilik Politikası
  • Sık Kullanılanlara Ekle
SON EKLENENLER
  • Soket sayısı 45 bin adedi aştı
  • Avusturya’dan da çekiliyor
  • 2 yılda 40 yeni model tanıtacak

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.