Motosiklet dünyasının moda ikon markası Vespa, geride bıraktığı 74 yılını, Christian Dior ile yaptığı işbirliği ile taçlandırarak, tasarım mirasını ve özgür ruhunu adeta yeniden şekillendiriyor. Bu işbirliğinin vücut bulan hali Vespa 946 Christian Dior scooter ise her iki markanın geçmişine ışık tutuyor.
1967 yılında Dior’un tasarımcısı Marc Bohan tarafından arka bagaj taşıyıcısına sabitlemek üzere tasarlanan özel çanta, Dior Oblique motifi ile bezeniyor. Ürün, aynı ikonik motifle bezenen kask ile tamamlanıyor. Yeni ufuklara kaçmanın farklı bir sembolü olan ve sınırlı sayıda üretilecek olan bu özel koleksiyonun, 2021 baharında dünyanın dört bir yanındaki Dior butiklerinde ve daha sonra Piaggio Group’un satış noktalarında satışa sunulması planlanıyor.
Vespa 946 Christian Dior gövdesinin rengi Dior Kreatif Departmanı ile birlikte geliştirilen özel bir renk olup, altın rengi detaylar ile tamamlanıyor. Selede maviye boyanmış hakiki deri ile aynı rengin farklı bir tonunda dikişler kullanılırken, elcikler yine mavi deri ve aynı rengin farklı bir tonunda dikişler ile kaplanıyor. Yine sele desteği de “Dior Monogram” orijinal kumaş döşemeyle kaplanıyor. Sağ tarafta “Christian Dior Paris” logolu özel bir sticker bulunurken, sol tarafta ise kişiselleştirme seçeneği sunuluyor. Sele altında bulunan kancada da özel “Christian Dior” logosu yer alıyor.

1 Yorum
bu modelde çok pratik duruyor ama ben arabayla gezmeye alıştım sanırım bu aralar benim için en iyi gezme yöntemi arkadaşlarla peugeot 2008 ile doyasıya gezmek 😀