Fransız üretici Citroën’in, çekici bir tasarıma sahip işlevsel MPV modeli SpaceTourer yenilendi. Yeni SpaceTourer’ın, Citroën’in marka kimliğiyle uyumlu yeni tasarımı daha modern ve güçlü bir görünümü de beraberinde getiriyor.
Ön konsol, yeni 10 inçlik dokunmatik ekran ile ileri teknoloji vurgusu yaparken, optimize edilen depolama alanları kullanım kolaylığı sağlıyor. SpaceTourer’ın yeni bilgi-eğlence ve bağlantı çözümleri ise çağın gereklerini fazlasıyla yerine getiriyor.
Yeni bilgi-eğlence sistemindeki tüm medya uygulamaları sezgisel bir kullanım sunarken kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı ile kablosuz akıllı telefon şarj işlevi kabin içi deneyimi daha da ileriye taşıyor. Yeni SpaceTourer, 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte güçlü ve verimli 180 HP BlueHDi dizel motorla da tercih edilebiliyor. Bu da kullanıcıların günlük gereksinimlerine en iyi şekilde cevap verirken, 9 kişiye kadar konforlu bir yolculuk sunuyor ve birden fazla oturma konfigürasyonuna imkân tanıyor.
