Mercedes’in patronu Ola Källenius, satışların dijitalleştirilmesinde elektromobiliteye geçişin yanı sıra ikinci büyük devrimin olacağını açıkladı. Aynı şekilde Mercedes Satış Müdürü Britta Seeger, Frankfurt’taki bir etkinlikte 2028 yılına kadar Almanya başta olmak üzere satış noktası sayısını yüzde 15-20 oranında azaltacaklarını, hangi noktaların kapatılıp kapatılmayacağı konusunda araştırmaların sürdüğünü söyledi.

Mercedes Satış Müdürü Britta Seeger, yıl sonuna kadar dünya çapındaki çevrimiçi mağaza sayısını neredeyse on katına çıkarmak istiyor.

Büyük bayilikler dışında daha küçük satış noktalarına yönelecek olan marka, asıl ağırlığı online satışa vermeyi planlıyor. Bu da başta anavatanı olmak üzere çok sayıda bayi ile yolların ayırılması anlamına geliyor.

Share.
Leave A Reply


ReCAPTCHA doğrulama süresi sona erdi. Lütfen sayfayı yeniden yükleyin.